The508Perspective is weer online!

Er bleek nog steeds veel interesse te zijn in de reisverhalen van onze vorige reis, een goede reden om de website weer online te krijgen! Vanaf nu kan je ons perspectief op het deel van de wereld dat wij doorkruisten in onze trouwe Mercedes 508 weer lezen.  Bij het opnieuw online zetten van de verouderde website zijn helaas alle comments verloren gegaan. Maar voel je vrij om comments te plaatsen en vragen te stellen op deze nieuwe website.

Wij zijn inmiddels in een ver stadium van de voorbereidingen voor onze volgende wereldreis. Hierin gaan wij langs allerlei kleinschalige samenlevingsvormen, communities. Van traditionele nomaden tot moderne off the grid communities. Later meer hier over!

 

IMG_20150802_192928Hieronder nog even kort het doel van de reis waarover je op deze website kan lezen.

In een zelf tot camperbus omgebouwde 25 jaar oude legerambulance vertrokken wij in april 2010 vanuit Utrecht. Waarheen? Dat wisten we nog niet precies. Ons doel was wel duidelijk: we wilden de wereld vanuit een ander perspectief zien. Het nieuws wordt vooral gedomineerd door in onze westerse ogen foute besluiten van regeringen in ondermeer Islamitische landen. Door deze reis wilden wij ons eigen beeld vormen: een eenzijdig beeld omzetten in een kleurrijk plaatje.

Maar wie zijn de mensen die daar wonen? Wat houdt hen bezig? Via Turkije, Iran en Pakistan rijden we uiteindelijk naar India. Een zeer indrukwekkende reis, waarbij we de meest bijzondere mensen hebben ontmoet, andere culturen van heel dichtbij hebben leren kennen en de mooiste plekken hebben gezien. In juli 2011 zijn wij teruggekomen, veel ervaringen en indrukken rijker. En dat inkleuren van ons wereldbeeld is zeker gelukt!

Op deze website lees je ons perspectief op het deel van de wereld dat wij doorkruisten in onze trouwe Mercedes 508: The 508 perspective

Wij gaan verder met de voorbereidingen voor de volgende.

Tot snel, Marleen en Roderick

2 Responses

  1. Hans says:

    Hi, leuk om te lezen! Mooie reis en mooi geschreven. Ik ken er veel van terug!
    Succes met de voorbereidingen van de volgende reis en misschien tot ziens ergens onderweg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *