Bestemming

Onze uiteindelijk bestemming is Nederland, Utrecht. Home sweet home. Maar waar gaat de reis heen? Wat is ons doel? Toen we vier jaar geleden met een backpack door Zuidoost Azië reisten, ontstond het idee om onze volgende reis overland met eigen voertuig  naar Azië te maken. Langzaam cultuur, keuken en landschap zien veranderen. De mensen en hun leef- en denkwijze echt ervaren én begrijpen.

Dat begint al net buiten Nederland. Want zelfs in België denken en leven ze anders dan in Nederland, dat geldt zeker voor andere Europese landen zoals Spanje of Griekenland.

Wanneer we de Bosporus overgaan en het continent Europa verlaten, zijn we in Azië. Ons plan is om via Turkije, Iran en Pakistan naar India te gaan. Met name over de drie landen met grotendeels Islamitische inwoners, krijgen wij via de media een eenzijdig beeld. Het nieuws wordt vooral gedomineerd door in onze westerse ogen foute besluiten van de regeringen. Maar wie zijn de mensen die daar wonen? wat houdt hen bezig?

Wij willen ons eigen beeld vormen; een eenzijdig beeld omzetten in een kleurrijk plaatje. Op deze website lees je ons perspectief op het deel van de wereld dat wij doorkruisen in onze trouwe Mercedes 508:

The 508 Perspective

Stap je in?

bestemming.jpg

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *